Aanbevolen door Zoover

Appartement A (165 m2)

Vanuit de eethoek het zicht op de woonkamer

Appartement A, de grootste van de twee, is aan de tuinzijde gelegen en heeft een prachtig ‘cathedral ceiling’ (een schuin oplopend plafond) waarbij de woonkamer en keuken/eetkamer door een sfeervolle glazenwand van elkaar worden gescheiden. Dit appartement heeft een enorm betegeld dakterras (ca. 60 m2) met veel schaduw een een aantal heerlijke zitjes. De woonkamer heeft een split-unit airconditioning.

Vanaf dit dakterras kijkt u over de groene omgeving uit en ziet u het zwembad liggen.

keuken en de eethoek

In de aparte woonkeuken treft u een moderne, Nederlandse keuken aan met alle moderne apparatuur aan, zoals een vaatwasser, keramische kookplaat, magnetron, oven, een side-by-side koelkast (met koudwater- en ijsblokjes automaat, een heerlijke luxe op Curaçao!) en veel kleine apparatuur, zoals een broodrooster, een waterkoker en een Senseo.
In deze woonkeuken staat ook een eetkamertafel voor 4 personen.

In de ruime woonkamer treft u een gemakkelijke zithoek aan, voldoende kastruimte en diverse apparatuur, zoals een grote LCD-televisie met satellietontvangst (ca. 60 kanalen, w.o. Nederland 1, 2 en 3*, BVN en veel Engelstalige kanalen), een DVD-speler (die ook Nederlandse DVD’s afspeelt, dus neemt u ze gerust mee) en een stereo-installatie.
Verder is er een internet-aansluiting (zelf een laptop/tablet meenemen).

TV-hoek Badkamer

De prachtige hardhouten vloeren geven een extra warme en tropische uitstraling; alhoewel u op Curaçao veel buiten leeft, zult u een verblijf in de woonkamer dan ook als bijzonder comfortabel ervaren.

Dit appartement bevat een grote slaapkamer (3 boxspringbedden, 3 personen maximaal) en een kleinere slaapkamer (2 x 1 persoonsbed). Het appartement is geschikt voor maximaal 5 personen. In overleg kan een zesde bed worden bijgeplaatst in de woonkamer.

De grote slaapkamer De kleine slaapkamer

De badkamer is royaal en luxe van opzet. Natuurlijk heeft u hier warm water!

De grote slaapkamer De kleine slaapkamer
TV-hoek Badkamer