Aanbevolen door Zoover

Appartement B (130 m2)

Een gezellige zithoek

Appartement B heeft een prachtige gazebo (overdekt terras) in de tuin staan, waar alleen de gasten van dit appartement gebruik van kunnen maken. Vanuit de tuin stapt u vervolgens direct het appartement in.

U komt dan in de woonkamer met open keuken. De woonkamer heeft een split-unit airconditioning.

Deze open keuken is modern en royaal. Door het iets verlaagde plafond oogt de keuken erg sfeervol en u zult met plezier uw ontbijt of diner nuttigen aan de aangebouwde eethoek.
In de keuken treft u alle moderne apparatuur aan, zoals een vaatwasser, keramische kookplaat, magnetron, oventje, een grote koelkast (met groot vriesgedeelte, geen overbodige luxe in Curaçao!) en veel kleine apparatuur, zoals een broodrooster, een waterkoker en een Senseo.

Een gezellige zithoek

In de ruime woonkamer treft u een gemakkelijke zithoek aan, voldoende kastruimte en diverse apparatuur, zoals een grote LCD-televisie met satellietontvangst (ca. 60 kanalen, w.o. Nederland 1, 2 en 3*, BVN en veel Engelstalige kanalen), een DVD-speler (die ook Nederlandse DVD’s afspeelt, dus neemt u ze gerust mee) en een stereo-installatie.
Verder is er een internet-aansluiting (zelf een laptop/tablet meenemen).

TV-hoek Badkamer

Het appartement heeft een mooie badkamer (met badmeubel, grote douche en toilet en natuurlijk met warm water) en twee ruime slaapkamers met boxspringbedden (90 x 200). De nieuwe bedden geven veel comfort en zorgen, samen met de stille airco's, voor een heerlijke nachtrust.

Het appartement heeft een groot buitenterras dat overgaat in de groene tuin, veel schaduwplekken en een heerlijk zitje. De gazebo maakt dat u vele uurtjes buiten zult verblijven!

Kortom, dit appartement biedt u een heerlijk verblijf in de tropen!

TV-hoek Badkamer
TV-hoek Badkamer