Aanbevolen door Zoover

De appartementen

Een sfeervolle gazebo

De grote villa waar de twee appartementen in zijn ondergebracht, is in 3 delen gebouwd en ligt tegen een flauwe helling.

De appartementen liggen in het bovenste gedeelte, vanuit de straatkant gezien op de begane grond. Daardoor zijn de appartementen ook geschikt voor minder validen (al is de het zwembad uitsluitend via een trap bereikbaar). Het appartement A is ca. 110m2 groot en het appartement B ca. 90 m2. Beide hebben 2 slaapkamers.
De onderzijde wordt bewoond door de eigenaren. Van geluidsoverlast is geen sprake!

Het gehele pand (incl. de tuin en het zwembad ) is in 2008 volledig gerenoveerd, van luxe materialen voorzien en helemaal aangepast aan de eisen van deze tijd. Maar gelukkig met behoud van de charme van juist deze wijk. Zo is het ‘groen’ gebleven en is bij de inrichting vooral gelet op een mooie, maar tegelijk luxe, ‘koloniale’ inrichting in sfeervolle tinten.

Ingang grote appartement en zijaanzicht van de kleine
Ingang grote appartement en zijaanzicht van de kleine De foto’s op deze website spreken eigenlijk voor zich. Het luxe meubilair, de complete keuken (van alle gemakken voorzien zoals een vaatwasser, uitstekende koelkasten, oven, magnetron en zelfs een Senseo… het is er allemaal), de mooie badkamers: u zult zich er meteen thuisvoelen.

Beide appartementen hebben natuurlijk de alledaagse gemakken van televisie (incl. enkele Nederlandstalige zenders), internet en een heerlijk privé-terras of –tuin met comfortabel tuinmeubilair en beschaduwde plekjes.

U kunt gebruik maken van het grote zwembad in de tuin, waar heerlijke ligbedden, parasols en buitenzitjes zijn geplaatst. Ook een tropische buitendouche ontbreekt niet.

Ingang kleine appartement en gazebo Zijaanzicht appartement groot Zwembad