Aanbevolen door Zoover

Tropical Curaçao – Ons Gastenboek

verblijven bij Tropical Apartments Curacao kan ook uw vakantie op Curaçao tot een droomvakantie worden. Kijk eens naar wat sommige van onze gasten te zeggen hebben over hun ervaringen.
Klik hier om zelf uw ervaringen met ons te plaatsen.

Pagina: 1  2  3  [4]  5  6  7  

ano  -  curacao
Feb 19, 2012
Kijk voor een goed beeld van Curaçao even naar deze filmpjes!
youtube.com/watch?v=kW2mzhKJSkE&feature=channel_video_title
Alvast bedankt

Pauline Schilthuizen  -  Nederland
Jan 12, 2012
Beste Gerda,
Anders dan mijn voorgangers heb ik (nog) geen ervaring met je appartement maar al wel met je gastvrijheid. We willen eind maart/begin april naar Curacao om daar onze dochter op te zoeken die er een half jaar stage loopt. Na lang zoeken op internet vonden we jouw appartementen op de site van villacuracao.com. Het zag er erg aantrekkelijk uit en de combi appartement/auto sprak ons erg aan, vandaar dat we contact zochten. En wat zijn we blij dat we je gevonden hebben en dat één van je appartementen nog vrij is! Nog dezelfde avond nadat we het contactformulier invulden belde je ons om te vertellen dat we konden komen en je gaf ons direct het gevoel welkom te zijn!
De volgende dag vonden we een uitgebreide prijsopgave in de mail, waar we uiteraard direct op hebben gereageerd! En nu zit ik je gastenboek te lezen. Super! We kunnen bijna niet wachten tot we persoonlijk kennis met jou en Jaap kunnen maken.
Tot gauw daarom en....deze bijdrage krijgt natuurlijk een vervolg na onze vakantie!

fam. Evers.  -  nederland
Sep 14, 2011
Beste Gerda,
Wij zijn alweer even terug maar zitten nog elke dag na te genieten van ons heerlijk verblijf in jouw super appartement!
Het is echt thuiskomen in de tropen!! Werkelijk niets ontbreekt er wat het verblijf super maakt! Gerda je bent echt een fantastische gastvrouw!! Mede door jou hebben wij zo'n fijne tijd gehad!!!
Nogmaals heel veel dank!!! Wij zijn dan ook zeker van plan om nogeens terug te komen! Je kunt met recht trots op jezelf zijn!
Geniet van je mooie paradijsje!!!

Hartelijke groet, familie Evers.

Familie Wessels-Geneste, Ton-Tosca en Roos  -  Nederland
Aug 6, 2011
Beste Gerda en Jaap, We zijn alweer bijna 2 weken terug van vakantie en genieten nog na, we hebben genoten. Als eerste willen wij Jaap bedanken voor de uitstekende service alles was super geregeld. We hebben genoten van jullie appartement en denken er dan ook met veel plezier aan terug. We hebben nog een zalige vakantie gehad op Bonaire en Aruba. Op Bonaire hebben Ron en Roos nog gesurft en gedoken en we hebben allemaal gesnorkeld. Gelukkig hebben we heeel veel fotos om nog lang na te genieten. Hartelijke groeten en nogmaals bedankt. Ron, Roos en Tosca

Miranda & Viktor Steijger  -  Nederland
Jun 9, 2011
Barendrecht, 10 juni 2011

Hoi lieve Gerda,

We willen je ontzettend bedanken voor je unieke gastvrijheijd en het zeer aangename 14-daagse verblijf bij Tropical Appartments Curacao!

Het appartement was voor de verandering leuker dan de 'brochurefoto's'!
De centrale Ligging in de chique wijk Mahaai, de luxueuze en riante appartementen waar we ons gelijk thuisvoelden, de Champions League Barca-ManU finale kunnen kijken op de Kabelzender, de prima huurauto Hyundai Matrix, de fijne Weber BBQ, afgescheiden en 's avonds verlichte zwembad (waar onze kleinste dochter dus niet in kon vallen), de ophaal- en brengservice naar Hato Airport, de boodschappenservice, de vele strand- en restauranttips, gratis en supersnel internet Wifi- verbinding, waardoor met Iphone en Ipad het nieuws
konden volgen en kranten konden downloaden....
Een aanrader voor slimme vakantieboekers gericht op comfort, luxe, goede prijs/ kwaliteitverhouding en superservice en pure gastvrijheid!

Al met al zijn we erg blij met de keuze voor jou en je verblijf, temeer omdat we beseffen - na vele avontuurlijke reizen -dat jij echt helemaal klaar staat voor je gasten en echt zonder opgave stappen extra doet! Het was fijn bij je, nogmaals reuze bedankt voor alles!

Hartelijke groet,
Fiene, Mika, Miranda en Viktor Steijger

Wendy & Ren en Ad & Natalia  -  Nederland
Apr 5, 2011
Ha Gerda,

we zijn al even terug, maar we hadden beloofd even wat op internet te schrijven. Zoals we ook in je gastenboek hebben geschreven, is er weinig toe te voegen aan hetgeen eerdere bezoekers hebben geschreven. Daarom volstaan we met:
Mede dankzij jou hebben we een heerlijke week gehad.
Hartelijk bedankt voor de goede en attente verzorging!

Het ga je goed!

Gr., Wendy & René en Ad & Natalia

Glenn, Jill & Quinn  -  Nederland
Mar 24, 2011
Lieve Gerda,

Nu weer enkele weken terug in het koude Nederland denken we nog vaak terug aan onze geweldige vakantie op Curacao. Wat hebben we het heerlijk naar onze zin gehad. Mede door jou want je bent een super gastvrouw, niets is je teveel.

Het apartement was ook echt als op de foto's, luxe en zeer modern en echt alles is aanwezig. Quinn kwam echt niks te kort. Tja en dromen we dus weer over onze volgende reis naar Curacao en dan komen we zeker weer terug bij jou!!!

Bedankt voor de geweldige vakantie.

Glenn, Jill & Quinn

Gijs, Marieke en Patrick  -  Nederland
Dec 20, 2010
Hallo Gerda,

Hierbij willen we je nogmaals bedanken voor je gastvrijheid en betrokkenheid tijdens ons verblijf in appartement B.
Wij vonden het verblijf in jouw appartement erg prettig. Dit kwam mede door de persoonlijke service die jij aan jouw gasten geeft. En ook de dolfijntherapie die Gijs bij het Seaquarium heeft gevolgd is prima met de auto bereikbaar door de centrale ligging van jouw appartement.
Kortom: Tropical Apartments Curacao is een echte aanrader om
in te verblijven tijdens een bezoek aan Curacao!

Wij wensen jou en de kinderen fijne kerstdagen en alle goeds voor 2011!

Vriendelijke groeten,
Gijs, Marieke en Patrick

Margot en Wouter Bouwman  -  Nederland
Oct 30, 2010
Hallo Gerda, 30 oktober 2010
Na een paar terug in het toch kouwe Nederland, schrijven wij onze revieuw.
In een woord fantastisch. De ligging van het appartement is perfect en ook de inrichting, aan niets ontbrak het. Wij hebben met 9 mensen in beide appartementen gezeten en niets was jou te veel. Verslepen van bedden e.d 2 auto's en een lol dat wij hadden. Zeker nadat Wouter de leguaan uit huis had verjaagd met gebruik making van het zwembad schepnet.
Maar wij kwamen om te trouwen en vanuit het appartement was dat zeer geslaagd. Ook kwamen wij tot de conclusie dat het in Curacao ook kan regenen, alleen warm water, en in een keer erg veel.
Als wij nogmaals terug komen naar Curacao komen wij zeker weer bij jou terecht.

veel succes
Margot en Wouter Bouwman

Herman en Marietje v.d. Wijgaart  -  Nederland
Oct 26, 2010
Curacao 17-24okt 2010
Beste Gerda

Wij,best wel reislustige typjes, hebben dus al heel wat onderkomens gezien.
Wij waren uitgenodigd voor het trouwen van Margo en Wouter en zij hadden gekozen voor Appartementen Tropical Curacao.
Bij jou aangekomen waren we dan ook aangenaam verrast door de ruimte en inrichting van het appartement en de keuken is dan ook kompleet (echt kompleet)
In de zitkamer zelfs een mooie tv met Ned.1,2 en 3
Een ruime badkamer met als enig minpuntje dat het met 4 (volwassen)mensen soms een beetje onhandig is dat het toilet in de badkamer zit.
Overal is voor gezorgd zoals Auto en Mobiele telefoon met ant. kaart,mocht je noch wat missen,je hoeft het alleen maar te vragen.
Gerda,jij hebt het helemaal voor elkaar
Wij hebben dan ook een heel leuke week in jouw appartement gehad en zullen als iemand ons vraagt jouw appartement zeker aanbevelen.
Bedankt Gerda voor een fijne tijd in Curacao.

Groetjes uit een koud Nederland,

Herman en Marietje vd Wijgaart.

Pagina: 1  2  3  [4]  5  6  7