Aanbevolen door Zoover

Uw kinderen

afsluitbare hekje tuin / zwembad

Veel van onze gasten zijn gezinnen met kinderen. Daarom vinden wij het erg belangrijk dat uw (klein-) kinderen het ook uitstekend naar de zin hebben. Dan is het ook voor u immers echt vakantie!

Maar er is nog een reden dat de wij de appartementen van vele kindvriendelijke spullen hebben voorzien. U heeft al bagage genoeg en veelal mag u niet meer meenemen dan 25 kilo per persoon. Dus zeg nu zelf: dan is het toch heerlijk als veel dingen al aanwezig zijn?

In deze appartementen zullen ook uw kinderen het uitstekend naar hun zin hebben. Het afgesloten terrein zorgt ervoor dat ze nooit ver weg zijn en vanuit de appartementen kunnen ze niet ongezien naar het zwembad door het afsluitbare hekje tussen de beide appartementen en de trap naar het zwembad.

afsluitbare hekje tuin

Verder zijn er veel faciliteiten al aanwezig of kunnen we in overleg voor extra faciliteiten zorgen.

Voor het dagelijkse gemak kunt u gebruik maken van een kinderbedje (een per appartement, extra op aanvraag, maat ca. 60 x 120 cm, natuurlijk inclusief beddengoed), een kinderstoeltje en voor de allerkleinsten een wipstoeltje en een aankleedkussen.

Verder is wat speelgoed aanwezig alsmede een aantal kinder dvd’s. Zo kunnen ze zich heerlijk vermaken terwijl u geniet van een welverdiende vakantie.

En mist u nog iets? Laat het vooral weten als u reserveert, want dan zullen wij er alles aan doen ervoor te zorgen.