Aanbevolen door Zoover

Ligging - Centraler kan niet!

De appartementen liggen in de statige wijk 'Mahaai'. De Curaçao-kenners weten dan dat we het hebben over een van de meest karakteristieke en groene wijken van het eiland, gebouwd in de tijd dat de kavels nog groot waren en door de jaren heen heeft de tropische vegetatie voor een prachtige aanblik gezorgd. Veel bloeiende bomen, hoge palmen en tuinen met gazons geven deze wijk de tropische sfeer die veel nieuwbouwwijken missen.

De door Google Earth gebruikte foto's van Curaçao zijn een aantal jaren oud. Ze geven daarom geen actuele informatie over de feitelijke bebouwing in en om de villa, maar alleen een exacte positie van de ligging van de woning.
Strand Daaibooi

De architectuur van veel huizen is echt 'tropisch': grote, koele ruimtes, dikke muren, brede dakoverstekken en een weelderige tropische tuin met veel schaduw. Vaak zijn huizen in de loop van de tijd uitgebreid en gemoderniseerd en dat is ook het geval bij de villa waarin de twee mooie appartementen 'Tropical Curaçao' zijn gelegen.
De appartementen worden omgeven door hoog opgroeiend groen zoals palmen, bloeiende oleanders en rode flamboyants en te midden van deze groene oase treft u een heerlijk zwembad.

In de directe omgeving vindt u veel faciliteiten: een van de grootste supermarkten (Centrum) ligt op loopafstand, een aantal leuke restaurants, kleinere en grotere winkels, de lokale 'dierentuin' (met veel diersoorten uit Curaçao en Zuid Amerika…) en maar iets verder weg de grote winkelcentra. Bijzonder is ook de Zuikertuin Mall waar u heerlijk kunt eten, shoppen (zelfs een Bruna en Prenatal ontbreken daar niet) en flaneren door de merkwinkels zoals Tommy Hilfiger, Benetton en Lacoste. U zult zien dat bijv. kleding hier veel goedkoper is dan in Nederland!

Prachtige tuin Zuikertuin Mall

Met de auto bent u in 15-20 minuten bij de oude binnenstad van Willemstad, de bekende stranden van Blauwbaai, Mambo en Jan Thiel en ook voor gasten die graag naar het Seaquarium gaan, is de reistijd zeer aantrekkelijk.

Willemstad

Kortom, Mahaai is misschien als vakantieplek minder bekend dan Jan Sofat, Jan Thiel of het Spaanse Water, maar zeker niet minder aantrekkelijk. Niet voor niets komen veel lokale mensen hier graag wonen!

De Nederlandse eigenaar/verhuurder woont in hetzelfde complex, maar door de uitgekiende bouw heeft u volop privacy. Daarbij heeft u wel het voordeel van een leuk contact met iemand die het eiland heel goed kent, u graag van dienst is en u vele leuke tips kan geven. Dat maakt uw vakantie wel heel bijzonder!