Aanbevolen door Zoover

Tuin en zwembad

De gemeenschappelijk te gebruiken tuin bevat veel volwassen tropische begroeiing en u zult snel vergeten dat in een grote stad verblijft. De palmen in diverse soorten, afgewisseld met andere bloeiende planten geven u een tropisch gevoel dat u maar op weinig plekken op Curaçao zult tegenkomen.

Maar natuurlijk wordt de tuin vooral gebruikt om een verfrissende duik te nemen in het grote zwembad (ca. 10 x 5 meter, diep en een ondiep gedeelte) dat u samen met de eigenaar en de bewoners van het andere appartement deelt. Het zwembad is omgeven door een heerlijk terras met diverse zitjes, ligbedden, een parasol en een buitendouche. Hier kunt u heerlijk wat zonnen, een boek lezen of eens van gedachten wisselen met uw mede-vakantiegenoten van het andere appartement of tips opdoen van de eigenaar. En voor in het water ligt er divers (water-)speelgoed en opblaasmateriaal klaar!

Het zwembad ligt één niveau lager dan uw appartement, zodat u langs een korte trap naar beneden moet.

In de voorzijde van de tuin treft u, achter een afsluitbaar toegangshek, een parkeerplaats voor uw auto (1 per appartement) aan zodat u deze veilig kunt parkeren. Het (toegangs)hek kunt u op afstand bedienen, wel zo comfortabel!